images/fade/fade1.jpg

 

 

 

PRESENTATIE HOME ASSISTANT 11 JULI 2023 TOEGANKELIJK VOOR LEDEN EN NIET LEDEN.

HOME ASSISTANT IS EEN APPLICATIE OM UW HUIS SLIM TE MAKEN, UITERAARD MET BEHULP VAN SLIMME IOT-DEVICES ZOALS BEWEGINGSMELDERS, DEUR/RAAM-SENSORS, SLIMME LAMPEN EN SCHAKELAARS EN ALLERLEI HANDIGE TOEVOEGINGEN VOOR HOME-AUTOMATION ZOALS ALARMSYSTEEM, MUZIEKSPELERS, AFVALWIJZER EN ENERGIEVERBRUIK.

NICO OOSTERWIJK LEGT UIT HOE HOME ASSISTANT GE√ŹNSTALLEERD KAN WORDEN EN HOE JE HET KAN GEBRUIKEN. ENIGE VOORKENNIS VAN DOMOTICA IS NIET NODIG EN AAN HET EINDE VAN DE PRESENTATIE KUN JE BEOORDELEN OF HET IETS IS VOOR IN JOU EIGEN HUIS.

DE PRESENTATIE DUURT ONGEVEER 1,5 UUR.

 

U kunt als lid inloggen op onze site.

Daarna een plaatsje reserveren via de agenda, voor de komende evenementen. 

Regelmatige bezoekers van onze site kennen ons natuurlijk al. Voor nieuwe bezoekers stellen we ons hier kort voor.
HCC West-Brabant is een club voor computergebruikers en dat zijn we praktisch allemaal. Jong en oud hebben de computer nodig, niet alleen om een hobby, zoals fotobewerking, uit te oefenen, maar gewoon omdat je eigenlijk niet meer zonder kan.
HCC West-Brabant is een actieve club met bijeenkomsten in Breda. De activiteiten van de verschillende werkgroepen belichten we iets uitgebreider in de aparte beschrijving van iedere groep. Bij het doorlezen van alle activiteiten wordt duidelijk dat HCC aan bijna iedereen wat te bieden heeft.
HCC West-Brabant staat voor: informatieve bijeenkomsten over alles wat maar enigszins met computers te maken heeft, gratis hulp bij problemen met hard- en software, antwoorden op vragen over fotobewerking, videobewerking en nog veel meer.
Als lid betaalt u een minimale contributie, die in veel gevallen snel terugverdiend wordt. Niet slecht in deze tijd!
U kunt de MultiMedia groep iedere dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur vinden op het volgende adres:
Ontmoetingscentrum De Vlieren
Gevestigd in het Huis van de Heuvel (voormalige Kerk)
Mgr Nolensplein 1
4812 JC Breda
Telefoon: 076-5142855