×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

Appeltje 257x300

Haal meer uit je iPad, iPhone, Apple Watch en Mac

Er zijn zoveel apps en nieuwtjes over Apple dat je als gewone gebruiker al snel het spoor kwijt raakt. Wat zijn de beste apps en hoe kan ik meer uit mijn iPad, iPhone of Mac halen?

Elke tweede donderdag van de maand hebben wij een clubavond van Apple (19.30-22.00 uur).

Hierbij komen onderwerpen aan de orde zoals Lumavision, IMovie en als leden een onderwerp willen behandelen is dat welkom. Voor leden van de Applegroep hebben wij een beveiligde pagina waar bestanden op staan om te downloaden.

Op 13-02-2020 heeft Wicher een presentatie gegeven over gezamelijk werken in notities. Deze presentatie staat op de pagina HCC apple bestanden.