×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

Een bijzonder actieve groep. Elke dinsdagmiddag, met uitzondering van de dagen waarop Wijkhuis De Vlieren gesloten is, komen de leden bij elkaar. Soms zijn er meer dan 25 leden aanwezig.
Waar die zich dan mee bezig houden? Het antwoord is eenvoudig: met MultiMedia in de meest uitgebreide vorm. Denk daarbij aan toepassingen als: Adobe Photoshop en Photo Shop Elements, het bouwen van websites, het digitaliseren van muziek.

Aangezien veel leden van de MultiMedia groep behoorlijk wat ervaring hebben met computers worden en passant ook allerlei hard- en software problemen opgelost.

Zo nu en dan wordt een thema-middag georganiseerd. Onderwerpen daarvoor worden dikwijls door de leden aangedragen.

De bijeenkomsten van de MultiMedia groep zijn vrij toegankelijk voor HCC-leden en introducés. Mochten de introducés de smaak te pakken krijgen, dan is het wel de bedoeling dat ze lid van HCC worden. Dat kost weinig en je krijgt er veel voor terug.

U kunt de MultiMedia groep iedere dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur vinden op het volgende adres:

Ontmoetingscentrum de Vlieren

gevestigd in Het Huis van de Heuvel (voormalige Kerk)

Nolensplein1

4812JC Breda

Telefoon: 076-5142855